Notícies

Programa Supertennis 2016

La Federació Catalana de Tennis ja té enllestit el programa de Tennis de Base Supertennis 2016, “Lliga HEAD per equips de clubs”. Mantenint l’aposta engegada a l’any 2013, a partir del mes de Gener de 2016 tornem a posar en marxa les Competicions recreatives arreu de Catalunya .

El procés d’inscripció, que s’obrirà en breu, es farà mitjançant l’aplicació on-line de gestió de la competició de la FCT. Les jornades començaran oficialment el mes de gener fins al mes de juny. La competició Supertennis té com a principal objectiu desenvolupar i potenciar el tennis base, factor clau per la promoció i dinamització del Tennis Català. Aquestes competicions es disputen per equips amb l’objectiu principal de fomentar la companyonia i el respecte a través de l’esport.

El Supertennis 1 dirigit a nens i nenes de 6 i 7 anys, que jugaran en pistes de Mini Tennis i SuperTennis 2 dirigit a nens i nenes de 8 i 9 anys amb xarxa oficial de tennis però amb l’espai mes reduït, ajudarà a que els participants vagin introduint-se de manera progressiva i divertida en el nostre esport.

En breu publicarem la informació per tal de fer efectiva la inscripció on-line dels diferents equips que participaran al Supertennis 2016.

 supertennis

Share