Notícies

PROGRAMA DEFITINIU DE LA VIII JORNADA TÈCNICA D'ACTUALITZACIÓ | BARCELONA OPEN BANC SABADELL – GODÓ 2015, 18 ABRIL

Disponible el Programa Definitiu de la  VIII Jornada Tècnica d’Actualització per a tècnics/ques de tennis organitzada per la FCT i la RFET, en col·laboració amb el RCTB-1899 i la Clínica Mapfre de Medicina del Tennis.

En aquesta Jornada s’abordaran temes d’interès per als entrenadors/es de jugadors/es en formació i de competició tractant temes com l’entrenament, el desenvolupament del tennis base, orientacions per a la nutrició i hidratació en el tennis i prevenció de lesions.

La Jornada es desenvoluparà a les instal·lacions del propi club de tennis en paral·lel al Barcelona Open Banc Sabadell Godó 2015, i als assitents se’ls oferirà una entrada per a les jornades de competició del dissabte 18 i del dilluns 20 d’abril.

Cada Club federat a la FCT disposa d’una invitació gratuïta per a un tècnic/a a la Jornada (cal esmentar-ho al formulari d’inscripció).

PROGRAMA DEFINITIU

09:30 A 10:00 LLIURAMENT DE MATERIAL

10:00 A 10:15 INAUGURACIÓ DE LA JORNADA

10:15 A 11:15 PREVENCIÓ, TRACTAMENT I READAPTACIÓ EN EL MÓN DEL TENNIS

                          ÁNGEL RUIZ COTORRO, Responsable Serveis Mèdics RFET (MODERADOR)

Taula Rodona monogràfica amb especialistes en l’àmbit de Ciències de la Salut que abordadaran des de la medicina, fisioteràpia i preparació física les principals tendències i novetats que s’estan portant a terme en el món del tennis respecte al tòpic de prevenció de lesions, intervenció quan ja s’han manifestat, i tornada a l’entrenament i competició de forma gradual per poder arribar de nou a la màxima funcionalitat i rendiment.

Aquesta Taula Rodona és organitzada en col·laboració amb la Clínica Mapfre de Medicina del Tennis.

11:15 A 11:30 Pausa

11:30 A 12:10 ENFOCAMENT HOLÍSTIC A L’ENTRENAMENT DE TENNIS.

MIQUI MORENO. Llicenciat E.F. (Inefc Lleida), Postgrau en Psicologia i coaching esportius, Entrenador de la Federació Catalana de Tennis

12:10 A 12.50 DESAFIAMENT EN EL TREBALL EN EL TENNIS BASE. INNOVACIÓ I VALORS.

MARTIN ROCCA. Responsable Tennis Base al CT Tarragona. Tècnic d’Esport de Nivell 1 en Tennis (Monitor Nacional de Tennis). 25 anys d’experiència com a entrenador a diferents països.

12:50 A 13:45 EINES I RECURSOS EN LA GESTIÓ D’ESCOLES DE TENNIS:

JOSEP CAMPOS, Director Àrea de Docència i Recerca FCT (MODERADOR)

ÈRIC DOMÈNECH. Director Escola Tennis Reial Club Tennis Barcelona-1899. Tècnic d’Esport de Nivell 1 en Tennis (Monitor Nacional de Tennis)
ANDRÉS SANZOL. Gestor Escoles de tennis municipals. Tècnic d’Esport Nivell 3 en tennis (Professor Nacional de Tennis)

13.45 – 14.00 CLAUSURA I LLIURAMENT DE DIPLOMES

 

El nombre de places és limitat per l’aforament de la sala i, per tant, se’n respectarà l’ordre d’inscripció.

Enviament d’inscripcions: Per correu electrònic o Fax a: docencia@rfet.es; Fax: 917349516 (fins el 15 d’abril a les 13.00)

 

Informació i formulari inscripció: Programa Definitiu Jornada Tècnica Actualització Godó 2015 Català

Share