Notícies

Primers campions del HEAD PROMESES Roda de Barà 2015

Les instal·lacions del Club Tennis Barà van ser les escollides per celebrar, des del passat 17 de gener, la primera prova del 2on Circuit Head Promeses Tarragona 2015. Després de cinc intensos caps de setmana, els primers guanyadors de la competició es van definir el passat diumenge.

En la categoria junior masculina, Carlos de Pablo Olid (CST Cunit) es va imposar a la final a Ignacio Prieto Muñoz (CT Tarragona) en dos sets (6/1, 6/4).

En la categoria infantil, la victòria en el quadre principal masculí va ser pel Xavi Ortiz Gascó (CT Tarragona) que va superar en la final a l’Eduard Tomas  Ripoll (CT Tarragona) per 6/2 i 6/3; en el quadre principal femení, el títol va ser per l’Eva Miquel Pares que va superar també en dos sets (6/2, 6/4) a la Marta Lopez Gonzalez (CT Reus Monterols).

L’altre final disputada el passat cap de setmana va ser la del segon quadre de la categoria aleví masculina on en Roger Torrente Chillida (Reus Deportiu C) es va proclamar campió després d’emportar-se enfront el Roger Sole Pedrola  (Reus Deportiu C) un disputadíssim partit (7/5, 7/6(5)).

El proper cap de setmana, el CT Barà baixarà definitivament el teló de la primera prova del circuit del 2015 amb les finals dels quadres principals en les categories aleví (masculí i femení) i junior (femení), així com les dels quadres secundaris en les categories aleví (femení), infantil (masculí i femení) i junior (masculí i femení).

Eduard Bosch
Premsa FCT

HEAD PROMESES RODA DE BARÀ 2015

1

HEAD PROMESES RODA DE BARÀ 2015

HEAD PROMESES RODA DE BARÀ 2015

HEAD PROMESES RODA DE BARÀ 2015

HEAD PROMESES RODA DE BARÀ 2015

HEAD PROMESES RODA DE BARÀ 2015

Share