Notícies

Primera Trobada de jugadors alevins al CT VIC

Aquest dissabte dia 10 de Novembre, es va fer al CT Vic una trobada de jugadors alevins de diferents clubs dels territori català. La iniciativa va sorgir arrel de la presentació del projecte esportiu que es va fer a Osona, on alguns tècnics de diferents clubs, van acordar fer una reunió monotemàtica amb els responsables esportius de la FCT.

Fa unes setmanes es va produir aquesta reunió en la que varen assistir tècnics d’alguns clubs del Bages, Garrotxa, Ripollès i Osona, i representants de la FCT. En la mateixa es va acordar fer unes trobades de jugadors/es alevins/es quinzenalment per tal que els millors alumnes de les escoles entre 10 i 12 anys puguin entrenar amb jugadors del seu nivell. Es va decidir per unanimitat dur a terme aquestes trobades de forma itinerant, fent-les  durant l’any a tots els clubs participants.

L’iniciativa va tenir un gran èxit, i en aquesta 1ª Trobada es varen reunir els tècnics de tots aquests clubs, i responsables de l’Àrea Esportiva i de Docència de la FCT. La participació va ser de més de 20 nens i nenes en edats compreses entre els 10 i 12 anys.

S’iniciava la trobada amb una xerrada per a tots els protagonistes de la trobada, els nens i nenes, per explicar-los el motiu de la concentració. Tot seguit es va procedir a fer un escalfament conjunt per tal que s’anessin coneixent tots els assistents. Posteriorment es varen repartir per les pistes cedides pel club, i varen fer una sèrie d’exercicis en paral·lel i creuat abans d’iniciar diferents sistemes de jocs i puntuacions que varen mantenir als nens amb màxima motivació durant 3 hores. Finalment es va concloure la trobada amb una sessió conjunta d’estiraments i de fotos.

Des de l’Àrea de Docència es va procedir, durant l’esdeveniment, a gravar a tots els jugadors i jugadores i a fer fotografies per fer extensible als nens, tècnics i clubs el record de la trobada.

La propera concentració es durà a terme d’aquí a 15 dies al C.T. Manresa, en la qual s’espera com a mínim el mateix nombre d’assistents donat l’èxit de la 1ª Trobada.

Share