Notícies

PRIMERA JORNADA QUADRE FINAL CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT "TROFEU JOAN MARGETS I FERRER IN MEMORIAM"

Primera jornada del quadre final del Campionat de Catalunya absolut de tennis Trofeu Joan Margets i Ferrer “In Memoriam” on ja s’han pogut veure els caps de sèrie tant de la categoria masculina com femenina.

En el quadre masculí Tommy Robredo ha guanyat al jove Pol Fernández per un 62 63 en un partit que li ha servit al gironí per anar agafant ritme després de la seva aturada per la lesió del colze. Robredo ha mostrat part de la seva qualitat a la pista 3 del CT Girona malgrat encara no estar al 100%.

Pel que fa al primer cap de sèrie, Albert Ramos ha derrotat 63 62 a Dino Callone del CT Girona en un partit que ha aixecat molta expectació a la pista central del CT Girona. El públic ha pogut veure com l’actual campió del Torneig ha desenvolupat un bon joc, tot i ser la primera ronda on costa més agafar el ritme.

A la categoria femenina, Les dues caps de sèrie no han tingut cap dificultat per vèncer els seus respectius partits. Lourdes Domínguez davant Esther López per 62 61 i Laura Pous davant Alexandra Alegre per 61 61.

La resta de partit han tingut resultats esperats, en una jornada on la calor ha disminuït i ha fet que l’ambient de tennis fos encara millor que a les jornades de la fase prèvia. El públic ja s’ha acostat a veure els partits, aprofitant que són a portes obertes.

A la categoria femenina cal destacar també el partit Claudia Hoste i  Ares Teixidó, que ha acabat decantant-se per la segona, en tres set 46 63 62. La saltenca Cristina Mayorova ha caigut amb la vigent campiona del campionat, Guiomar Maristany per 61 64 i ha finalitzat la seva participació a la petició que allotja el CT Girona.

 

Torn de les 13:00 hores

Laura Pous guanya Alexandra Alegre per 61 61

Roger Ordeig guanya Àlex Valeriano per 52 retirada

Guiomar Maristany guanya Cristina Mayorova per 61 64

Torn de 15:30 hores

Tommy Robredo guanya Pol Fernández per 62 63

Leonel Videla guanya Quim Sorní per 75 61

Ares Teixidó guanya Clàudia Hoste per 46 63 62

Torn de les 17:00 hores

Loudes Domínguez guanya Esther López per 62 61

Torn de les 18:00 hores

Albert Ramos guanya Dino Callone per 63 62

 

Ordre de Joc Absolut’16 Divendres 9

ROBREDO

Tommy Robredo

NOTICIA: Carles Alonso, Responsable de Premsa Campionat de Catalunya Absolut 

Signatura foto: CT Girona

 

Share