Notícies

Preus especials i activitats paral·leles amb motiu de la FED CUP

La propera celebració de l’eliminatòria de Play Off de Fed Cup al Reial Club de Polo de Barcelona es desenvoluparà els dies 20 i 21 d’abril de 2013.

L’equip espanyol encapçalat per la capitana Conchita Martínez s’enfrontarà al Japó per intentar ascendir a la màxima categoria del tennis femení mundial.

Es tracta d’un bona ocasió per gaudir de tennis femení internacional en una competició per equips nacionals i, a més, per donar suport al tennis femení a Catalunya com a projecte de present i futur a nivell esportiu.

Activitats paral·leles programades

Amb motiu de l’esdeveniment s’han programat un seguit d’accions i activitats paral·leles orientades a potenciar i promocionar el tennis femení.

En primer lloc, una Jornada Tècnica d’actualització sobre tennis femení, prevista pel divendres 19 i organitzada conjuntament per la FCT, RFET i el RC Polo. La Jornada estarà formada per diferents taules rodones i xerrades sobre temàtiques aplicades al tennis femení. El format serà de mitja jornada per la tarda al RC Polo.

La segona acció a desenvolupar serà la celebració d’una Jornada del programa “RDS” de la FCT (Recerca, Detecció i Seguiment de jugadors/es catalans/es), i en aquest cas serà una jornada destinada exclusivament a jugadores on es preveu la participació de més de 70 jugadores destacades de diferents categories de tot el territori català.

Preus i Descomptes Especials

L’eliminatòria gaudirà de preus especials per poder viure l’esdeveniment que vol apropar a federats, nens i nenes d’escoles de tennis, a jugadores i jugadores de diferents nivells i categories al Reial Club de Polo de Barcelona.

La reserva de les entrades i abonaments a través de la FCT per part de Clubs de Tennis i federats s’haurà de fer enviant un correu electrònic a pilar.cabrera@fctennis.cat . La FCT respondrà confirmant la recepció del correu i si hi ha disponibilitat d’entrades.

Les reserves fetes a través de la Federació Catalana de Tennis per aquest sistema fins el dilluns 15 d’abril a les 10.00 gaudiran d’un descompte del 20 % sobre la tarifa general.

El pagament de les entrades i abonaments s’haurà de fer entre el dilluns 15 i el dimecres 16 d’abril al següent número de compte bancari de la FCT i detallant FED CUP 2013 i el NOM DEL CLUB o NOM DE LA PERSONA RESPONSABLE i adjuntant el comprovant del pagament per correu electrònic a pilar.cabrera@fctennis.cat o al fax 934285545:

La Caixa: 2010 – 0848 – 04 – 0200253008

La retirada de les entrades i abonaments a la FCT s’efectuarà entre el dimarts 16 i el divendres 19 d’abril a la seu de la FCT a la Vall Hebrón (de 10.00 a 16.00), o al “Welcome Desk” del torneig al Reial Club de Polo de Barcelona a partir del dissabte 20 d’abril.

Tarifa general (pendent d’aplicar el descompte del 20 %) Abonament adult Abonament infantil (fins 16 anys) Entrada Adult Dissabte Entrada adult Diumenge
Grada “A” 25 € 15 € 15 € 15 €
Grada “B” 15 € 10 € 10 € 10 €

La FCT vol donar el màxim suport al tennis femení i estem convençuts que aquest esdeveniment i activitats programades seran un pas endavant pel tennis femení i per al nostre esport. En relació a la FED CUP i de les activitats paral·leles, trobareu tota la informació disponible a la pàgina web de la FCT i a la resta de canals socials de promoció.

Share