Notícies

Preus d’entre 1,5 i 3 euros per partit al Máster Nacional que es jugarà a Lleida aquest desembre

Omplir el Barris Nord i gaudir d’un espectacle esportiu de primer nivell, aquest és el doble desig compartit per la Federació de Tennis a Lleida, Paeria i clubs de tennis de cara al Másters Nacional – Fase Final del Campeonato de España Absoluto Mapfre, que es disputarà per primera vegada a la història a la capital del Segrià entre els dies 19 i 22 de desembre de 2013.

Per aquest motiu, des d’avui mateix i fins divendres 5 de desembre, es posa en marxa la fase de reserva d’abonaments per a l’esdeveniment a preus especials. Serà a partir del 9 de desembre quan sortiran a la venda la resta d’abonaments i també les entrades d’un sol dia de competició, corresponents a dijous dia 19 (amb quatre quarts de final), divendres dia 20 (els altres quatre quarts de final), dissabte dia 21 (les quatre semifinals) i el diumenge dia 22 (les dues finals).

Presidents Club Ciutat de Lleida Lleida

La comanda dels abonaments s’haurà de fer a través dels clubs de tennis lleidatans, els quals s’han reunit per tal d’unir esforços. A la trobada hi van assistir el president de la Representació Territorial a Lleida de la FCT, Ignasi García; el regidor d’Esports de la Paeria, Txema Alonso; el president del Sícoris, Jaume Vilella; el president del CT Lleida, Jorge Culleré; el president del CN Lleida, Pepito Talavera, i el vicepresident del CT Urgell, Ramon Llobera.

Es posaran dos tipus de seients a la venda (fons i laterals) i cap de les entrades serà numerada. Els preus especials d’abonament per als quatre dies, en aquesta primera fase, seran de 20 euros els laterals i 30 euros el fons per als nois i noies d’entre 4 i 14 anys; i de 30 euros laterals i 40 fons per a la resta (adults a partir de 15 anys). Els nens de fins a tres anys tenen l’entrada gratuïta i, cal recordar, que els abonaments no seran nominals i, per tant, els podran fer servir persones diferents en dies diferents.

Aquests preus permetran veure un total de 16 partits de primer nivell per 20, 30 o 40 euros, fet que suposa, més o menys, entre 1,5 i 3 euros per encontre,  en una competició per a la qual estan classificats, a falta de confirmar la seva presència, tennistes de talla mundial com David Ferrer, Nicolás Almagro, Tommy Robredo, Fernando Verdasco, Feliciano López, entre els nois, i Carla Suàrez, Lourdes Domínguez o Garbinye Muguruza, entre les noies.

El director del torneig serà el Director Deportivo de la RFET, el lleidatà Albert Costa. El gruix de partits es jugaran en horari de tarda-nit. Els participants definitius i els preus de la segona fase s’anunciaran en una roda de premsa que es farà pròximament a Lleida.

Share