Notícies

Presentat el projecte de Tennis Femení per a la Ciutat de Barcelona“ La Laia juga a Tennis” durant el Trofeig Comte de Godó 2013

El passat dimecres 24 d’abril, a les instal·lacions del RCT Barcelona, va tenir lloc l’acte de presentació del Programa de Tennis Femení “La Laia juga a tennis”. Aquest nou projecte, emmarcat dins del nou projecte de la Federació Catalana de Tennis, i elaborat conjuntament amb l’ Ajuntament de Barcelona, vol donar un impuls al tennis femení mitjançant un seguit d’accions de diversa tipologia amb la finalitat de promocionar i potenciar el tennis femení a la Ciutat de Barcelona.

A l’acte de presentació, al qual van estar convidats tots el clubs de la ciutat de Barcelona, va ser presidit per la Tinent d’ Alcalde de l’ Ajuntament de Barcelona, Sra. Maite Fandos, el President del RCT Barcelona 1899, el Sr. Albert Agustí, i el President de la Federació Catalana de Tennis, el Sr. Joan Navarro.

El projecte de tennis femení per a la ciutat de Barcelona arrencarà en el darrer trimestre de l’any 2013 i continuarà durant tota la temporada 2014, amb múltiples i diverses  activitats adreçades tant a tècnics/ques, jugadors/es de competició, tennis base, tennis escolar, discapacitats, etc.

Share