Notícies

Presentat el nou projecte de tennis femení “Elitia”

El Tennis Museum de la FCT ha estat l’escenari de la presentació del gran projecte del tennis femení que porta el nom de “Elitia”.

Al costat del President de la FCT, Francesc Orriols, s’han assegut a la taula presidencial,  Xavier Budó i Alejo Mancisidor,  co-directors d’aquest projecte i les tennistes espanyoles: Maria José Martínez, Carla Suárez, Laura Pous, Lourdes Dominguez, Silvia Soler, Aranta Parra, Núria Llagostera, Leticia Costas, Garbiñe Muguruza, Ines Ferrer i Eva Fernández a més de la tennista russa, Anastasya Pavlyuchenkova, setzena del rànquing WTA.

Budó i Mancisidor han explicat que es tracta d’un projecte privat que suporten econòmicament les pròpies tennistes i que tan sols compta amb  l’ajut a nivell oficial de la Federació Catalana de Tennis amb la cessió d’instal:lacions al CIT Cornellà.

En nom de les jugadores, Maria José Martinez i Carla Suaréz, entre d’altres, han explicat la seva convicció de que aquesta iniciativa ha de servir per millorar el nivell de les actuals jugadores i facilitar l’entrada a la màxima competició de les més joves, com hara Garbiñe Muguruza o Inés Ferrer.

Xavier Budó ha demanat atenció a les nostres jugadores tot recordant que el tennis femení espanyol és la tercera potencia mundial per darrera de Russia i República Txeca.

Presentació del projecte de tennis femení "Elitia"

Share