Notícies

Presentada una nova edició del Campionat de Catalunya Absolut "Trofeu Joan Margets i Ferrer In Memoriam"

El Club de Tennis Girona, seu per segon any consecutiu del Campionat de Catalunya Absolut, ha acollit avui la roda de premsa de presentació de la que és la 109ena edició del Campionat, 35ena des que va adoptar al nom de “Trofeu J0an Margets i Ferrer In Memoriam”. L’acte, ha comptat amb la presència de Carlos Montañés,  President del CT Girona, Joan Navarro, President de la FCT, Josep Pujols, representant de la Secretaria General de l’esport de la Generalitat a Girona, Carles Salgas Diputat d’Esports de la Diputació de Girona i Marta Madrenas, Alcaldessa de Girona.

Esportivament parlant, aquesta nova edició del Campionat, es presenta molt apassionat;

  • En el quadre masculí, a banda del joves talents catalans, comptarem amb la presència de l’actual campió i número 33 del rànquing ATP, Albert Ramos.
  • En el quadre femení, ens trobem amb moltes de les millors promeses del tennis català, així com amb la 6 vegades campiona Laura Pous. Menció especial mereix Lourdes Domínguez, que amb aquest campionat s’acomiada del tennis professional. La Lourdes que ha arribat a estar entre les millors 50 jugadores del mon, ha escollit el Campionat de Catalunya per dir adéu.

En definitiva, ens trobem davant un gran campionat, tant en el quadre masculí com el femení, així que us esperem a tots aquesta setmana al CT Girona, al que volem agrair des de la FCT la gran tasca realitzada per organitzar aquest Campionat.

Presentació Campionat Catalunya Absolut de tennnis

Share