Notícies

PRESENTADA LA LLIGA CATALANA 16/17

El Tennis Museum de la Federació Catalana de Tennis, ha estat l’escenari de la presentació de la 3ª edició de la Lliga Catalana Sènior i Juvenil.

 El proper 29 d’octubre, arranca una nova edició de la Lliga Catalana, competició que tot i tenir només 3 anys de vida, s’ha convertit ja en tot un  referent de la competició per equips a Catalunya.  La Lliga, comptarà de nou aquesta temporada amb més de 600 equips juvenils  i més de 300 equips sènior de 170 clubs de tot el territori català. En total, seran més de 10.000 els participants en aquesta tercera edició de la Lliga Catalana, que lluitaran per estar present a les finals que es disputaran al Centre Internacional de Tennis de Cornella al juny de 2017.

Per a Joan Navarro, President de la FCTaquest projecte era una de les nostres màximes prioritats. El tennis català necessitava una competició per equips que permetés  als clubs competir durant tot l’any de forma regular”.

Durant l’acte, s’ha presentat també la nova temporada de Supertennis, que aquest any comptarà amb 15 jornades, amb una participació de més de 1.200 nens i nenes.

Share