Notícies

Presentació Supertennis a Lleida

Les instal·lacions de la Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Tennis a la Caparella van acollir el passat dilluns dia 18 de febrer al matí una reunió informativa per presentar el nou Programa de Tennis Base Supertennis – Lliga HEAD per equips de Clubs, i per informar de les trobades del nou Programa RDS (Recerca, Detecció i Seguiment) que està duent a terme la FCT i pel qual han estat convocats ja diferents tennistes lleidatans.

Els encarregats de fer la xerrada van ser el director tècnic provincial de Lleida, Miqui Moreno, i David Vidal, de la FCT. A la trobada hi van assisitir Emiliano Rubio (Sícoris Club), Ramon Melé, Miquel Guiu i Sixto Riasol (CT Lleida), James Ramírez (CT Balaguer), Carlos Coll (CT Urgell), Nuria González (Mas Duran Cervera) i Dolors Pifarré (Fopiescola). També hi va ser present el president del CT Mollerussa, Josep Maria Ezquer.

La reunió estava adreçada principalment a directors d’escola i tècnics i en ella es va desgranar, bàsicament, els punts del Supertennis el nou projecte esportiu de la Federació, que té com a principal objectiu desenvolupar i potenciar el tennis base, factor clau per la promoció i dinamització del tennis a Catalunya.

El Supertennis és una competició recreativa en format lliga per equips de clubs, adreçat a nens i nenes de entre 6 i 9 anys de nivell d’iniciació. El programa es divideix en Supertennis 1 (6 i 7 anys), i Supertennis 2 (8 i 9 anys) i te previst arrencar aquest any com a prova pilot al mes de març.

Presentació Supertennis a Lleida

clicar per ampliar

Share