Notícies

Presentació oficial de l’Homenatge Andreu Gimeno

Les instal·lacions del RCT Barcelona-1899, el seu club de sempre, han estat escenari de la presentació oficial de l’Homenatge Andreu Gimeno que se celebrarà el matí de dissabte 22 d’octubre al Palau Blaugrana amb la presencia dels millors tennistes espanyols encapçalats per Rafa Nadal.

L’Andreu Gimeno, un del nostres històrics més representatius i actual Ambaixador del Tennis Català, viu moments complicats a nivell econòmic i el tennis català ha tancat files al seu voltant per ajudar-lo a superar aquest mal moment.

L’iniciativa presa per la Federació Catalana de Tennis i secundada de bon principi pel RCT Barcelona-1899 va tenir immediata resposta per part de tots els components del món del tennis i de la nostra societat.

La decidida participació dels nostres millors tennistes de l’actualitat ha fet possible l’organització d’aquest homenatge que al mateix temps suposa una gran oportunitat de poder veure d’aprop a les nostres grans figures a preus absolutament populars.

A l’acte d’avui han estat presents l’Andreu Gimeno, el president del RCT Barcelona-1899, Albert Agustí, el president de la FCT, Francesc Orriols i el Director Tècnic de la FCT, Albert Costa, tots ell emocionats per la resposta per part de tots els sectors socials davant d’aquesta crida.

L’homentage es pot explicar de la forma següent:

PROPÒSIT

Homenatge benèfic en favor de l’ex-tennista Andreu Gimeno.

ACTE

 

Torneig de tennis i clínic amb nens i nenes.

PARTICIPANTS

 

Al torneig: Rafa Nadal, David Ferrer, Fernando Verdasco, Feliciano López, Marcel Granollers, Tommy Robredo, Albert Montañés i Guillermo Garcia.

Al clínic: Albert Costa i tot un seguit dels nostres més carismàtics ex-tennistes amb 100 nenes i nenes representants de 20 clubs catalans.

DATA

 

Dissabte 22 d’octubre. De 10h. a 14.h.

LLOC

Palau Blaugrana.

FORMAT

 

Un “Round-robin” de tie-breaks amb dos grups de quatre jugadors que juguen tots contra tots (mínim tres partits) i els guanyadors de cada grup disputen la final.

I aquestes són les fórmules de participació:

ADQUISICIÓ D’ENTRADES

Les entrades es poden adquirir mitjançant el sistema Servi Caixa, a qualsevol oficina de “La Caixa” a partir de dimecres dia 5 d’octubre.

Tenen un preu de 10€ i no son numerades.

ENTRADES FILA “O”

Per aquelles entitats i persones que no puguin desplaçar-se però que desitgin col·laborar s’ha creat el que hem anomenat “Fila 0”.

Aquesta fila “0” emet entrades sense dret a assistència, que es venen en talonaris de 10 entrades especials que atorgaran un certificat de participació personalitzat que s’entregarà posteriorment, al preu de 100€ cada talonari.

APORTACIONS DESINTERESADES AL COMPTE “TOTS AMB L’ANDREU”

A nom de “Tots amb l’Andreu” s’ha obert un compte corrent a “La Caixa” amb el núm. 2100 0848 08 0200258980 en el que es pot fer qualsevol tipus d’aportació, des d’avui fins el divendres 31 d’octubre.

segueix-nos a

Twitter

 @totsamblandreu

Presentació oficial de l'Homenatge Andreu Gimeno.

Share