Notícies

Presentació del nou programa de Tennis Universitari als responsables esportius de les universitats catalanes (ECU)

El passat dimecres  22 de maig, a la Universitat de Vic, va tenir lloc la reunió tècnica de l’ ECU (Esport Català Universitari) on la Federació Catalana de Tennis va presentar el seu programa de tennis universitari davant els responsables esportius de les diferents universitats catalanes.

La proposta, emmarcada dins del nou projecte esportiu, vol donar un impuls al tennis universitari mitjançant un seguit d’accions de diversa tipologia dissenyades específicament per aquest col·lectiu.

Aquesta primera reunió, encapçalada pel Director General de la FCT, el Sr. Antoni Cuadrada, a banda de presentar la proposta de tennis universitari, va tenir l’objectiu de poder conèixer les inquietuds, valoracions i propostes dels diferents representats universitaris, fet que considerem essencial per poder desenvolupar un projecte comú consensuat.

Destacar que l’ ECU (Esport Català Universitari)  està format per les següents universitats:

– Universitat Autònoma de Catalunya

– Universitat Abat Oliva

– Universitat de Barcelona

– Universitat de Girona

– Universitat de Lleida

– Universitat Internacional de Catalunya

– Universitat Oberta de Catalunya

– Universitat Politècnica de Catalunya

– Universitat Pompeu Fabra

– Universitat Ramón Llull

– Universitat Rovira i Virgili

– Universitat de Vic

Des de la FCT estem convençuts que podem aportar molt al tennis universitari i volem agrair especialment el tracte rebut per part dels diferents responsables universitaris.

Share