Notícies

Presentació del I Torneig Arcadi Manchón open EVVO

Ahir dijous es va presentar al CT Montbui el Torneig Arcadi Manchón open EVVO, primer Future que s’organitza a la comarca de l’Anoia amb l’Arcadi Manchón com a director del mateix i amb la col·laboració del Club de Tennis Montbui i els professionals que formen l’equip Top Tennis.

La presentació va comptar amb la presència de Teodoro Romero, alcalde de Santa Margarida de Montbui, Josep Oriol Marcé, subdirector general d’activitat esportiva de la Secretaria General de l’Esport, Joan Navarro, president de la Federació Catalana de Tennis, Sergi Bruguera i Arcadi Manchón com a director del Torneig,

Els organitzadors del Torneig van destacar la proposta d’activitats complementàries “Tennis per a tothom”:

–        Exposició del trofeu de la Copa Davis el 3 de juny.

–        Homenatge a tres socis veterans del club per part d’Arcadi Manchón, Fernando Luna i C.T.Montbui, el dia 6 de juny a les 19:00h.

–        Clínic pels discapacitats psíquics, el dia 5 de juny a les 18:00h.

–        Partit dels campions de tennis en cadira de rodes, amb Elena Jacinto (23ª del món) i Francesc Tur (19è del món), el dia 5 de juny a les 18:45h.

–        Taules rodones amb Lluís Bruguera, Santi Carda i altres esportistes el dia 7 de juny a les 19:00h.

–        Aperitiu el dia de la final

A més, del sorteig, viatge, hotel i entrades per a dues persones al Torneig de Wimbledon per gentilesa de Viatges Abelux.

Avui s’ha procedit a l’inscripció de jugadors i al sorteig de l’ordre del joc i a partir de demà dissabte comença l’aventura de veure el millor tennis a l’Anoia.

Share