Notícies

Presentació del 4T OPEN MEMORIAL SANTI SILVAS

El proper 13 de juny començarà el 4t Open Memorial Santi Silvas que tornarà a reunir a Olot els millors jugadors del món de tennis en cadira de rodes.

La Fundació Tommy Robredo organitza aquest torneig que, de categoria ITF2, aquest any tornarà a tenir 42 tennistes entre el quadre masculí (principal i secundari), el femení i dobles.

El 4t Open Memorial Santi Silvas es va presentar al Real Club Tenis Barcelona amb motiu del 60è Trofeu Comte de Godó. El president del club, Albert Agustí, i el director del torneig, Albert Costa, han acompanyat Tommy Robredo a l’acte de presentació junt amb el representat territorial de l’Esport de la Generalitat de Catalunya a Barcelona, Santiago Siquier; el president de la Federació Catalana de Tennis, Joan Navarro; el president de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física, Josep Giménez Maluenda i Elena Jacinto, número 26 del món de tennis en cadira de rodes i una de les jugadores que any rere any ha participat del torneig.

El pòster del 4t Open Memorial Santi Silvas el protagonitza Jiske Griffioen la guanyadora del torneig al 2011, actual número 3 del món.

Presentació 4T OPEN MEMORIAL SANTI SILVAS

Tommy Robredo va explicar que aquest 2012 mantenen el número de tennistes i com a novetat va avançar que incrementen la dotació econòmica dels premis que se situa en els 16.500 dòlars, 1.500 dòlars més que l’any passat.

Amb l’objectiu de continuar apropant el tennis en cadira de rodes a la població, un any més s’organitzaran activitats complementàries a la competició com clinnics i visites escolars -de moment s’hi ha apuntat 476 escolars de diferents centres de la Garrotxa-.

També, i gràcies a la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física, els alumnes que visitin el Memorial podran provar de fer esport en cadira de rodes.

Per a més informació:

www.fundaciotommyrobredo.com

Share