Notícies

Presentació de la 12a edició del Memorial Nacho Juncosa

Avui s’ha presentat a les instal·lacions de la Federació Catalana de Tennis la 12a edició del Memorial Nacho Juncosa, Torneig inscrit com un dels 6 únics internacionals que es diputen a Espanya i que forma part del calendari oficial del Tennis Europe Junior Tour, convertint-se, des de fa uns anys, en un Torneig de referència en el panorama tennístic juvenil internacional.

L’acte de presentació ha comptat amb la presència del president de la Federació Catalana de Tennis, Joan Navarro, el director del Torneig, Ignacio Juncosa, el director comercial d’ARMotors KIA a Barcelona (un dels principals patrocinadors del Memorial), Leonard Casellas i Maite Juncosa, membre de l’organització del torneig, entre altres personalitats.

Una de les consideracions especials durant l’acte de presentació ha estat la referència que el director del torneig ha fet de KIA, agraint el seu suport a l’esport i en especial a l’esport de formació. Recordem que KIA, la signatura sud-coreana de vehicles, seguirà recolzant el Memorial Nacho Juncosa, gràcies a l’acord que manté amb el Torneig des de fa ja uns anys. KIA sempre ha estat al costat de l’esport i apostant per l’esport de formació. KIA, que és patrocinador de Rafa Nadal des dels seus inicis, porta molts anys donant suport al món del tennis i en aquesta ocasió no ha volgut perdre l’oportunitat, per tercer any consecutiu, de patrocinar aquest Torneig internacional sub’16.

La 12a edició del Memorial Nacho Juncosa tindrà lloc els dies 1 al 6 de setembre (la fase prèvia del Torneig es disputarà els dies 30 i 31 d’agost) a les instal·lacions del Centre Internacional de Tennis de Cornellà (CIT) i durant la setmana es podrà veure en competició a la millor pedrera del tennis europeu tant en categoria masculina com en categoria femenina. Les finals i posterior lliurament de premis del Memorial Nacho Juncosa tindran lloc durant el matí del dissabte 6 de setembre.

Presentació de la 12a edició del Memorial Nacho Juncosa

Share