Pol Amorós i Mireia Polo campions del Màster Circuit Absolut

El Màster del Circuit Absolut de la FCT disputat a les instal·lacions del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron corona com a campions a Pol Amorós i a Mireia Polo.

Pol Amorós, CT Mataró, cap de sèrie 3 s’ha imposat a la final davant Pol Vaquero, CT Manresa, cap de sèrie 4 amb un resultat de 76(5) 63.

Amorós va aconseguir el seu lloc en la final després d’enfrontar-se al cap de sèrie, David González, CT Mataró i imposar-se amb un resultat de 62 46 62.

Pol Vaquero, per la seva banda, es va endur el triomf en semifinals davant Alejandro Reguant, CT Canet per 63 63.

En categoria femenina Mireia Polo, CT Manresa, cap de sèrie 2 va aconseguir la victòria davant la cap de sèrie, Marina Guinart, Club de Tennis Sabadell, per 76(4) 63.

Mireia Polo va enfrontar-se en semifinals a Magda Aubets, Club Tennis Lleida i cap de sèrie 4 imposant-se per 62 57 62. Per la seva banda, Marina Guinart va aconseguir el seu lloc en la final després de guanyar amb un resultat de 61 62 a Marina Olalla, Club de Tennis Andrés Gimeno i cap de sèrie 3.