Notícies

Pol Amorós i Marina Bassols campions de Catalunya sots 15 al Club Tennis Llafranc.

El Club Tennis Llafranc ha estat la seu del Campionat de Catalunya Sots -15 del present any, disputat la setmana de l’ 1 al 7 de juliol, amb uns excel·lents resultats en quant a organització i nivell dels participants.

En la categoria masculina, Pol Amorós va vèncer a Marc Milà per 60 62, després de desfer-se respectivament de Francesc Rull i Pol Fernandez en les semifinals. El jove jugador de la Salut, i que entrena al CT Els Gorchs, no va donar opció a Marc Milà, qui no va trobar en cap moment el ritme de joc que la final requeria.

Pel que fa a la categoria individual femenina, la campiona del torneig va ser la jugadora Marina Bassols que va guanyar a Esther Lopez per 26 63 63, en un excel·lent partit. A les semifinals van arribar Anna Bullo i Alba Cortina, que van cedir davant Bassols i Lopez respectivament. Destacar que la final la varen disputar dues jugadores nascudes l’any 1999, essent encara infantils i demostrant la bona generació de joves jugadores que avancen amb força.

En relació als dobles, victòries de Gemma García i Alba Cortina per 63 64 davant Mar Gendra i Anna Ramos, i en dobles masculí Marc Ramírez i Frances Rull van proclamar-se campions davant Hugo Pascual i Bernat Paredes per 64 16 (10 -5)

Des de la FCT volem felicitar tant als jugadors participants, campions i finalistes pels seus resultats esportius, com al CT Llafranc per l’excel·lent organització del torneig.

Àrea Tècnica Esportiva

Share