Notícies

Pilsner Urquell i Ortopèdia Rubio s’uneixen al Màsters Wala

Amb l’objectiu de millorar i, alhora atendre els suggeriments rebuts, el Màsters Provincial Wala donarà un pas endavant aquesta temporada amb la incorporació de dos nous patrocinadors: Pilsner Urquell i Ortopèdia Rubio.
La competició va ser ideada i posada en marxa per la Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana amb Ignasi García al capdavant i es va estrenar amb molt d’èxit a finals de 2010. Ara, la segona edició se celebrarà al desembre al CT Lleida i ho farà amb dos nous espònsors que donaran més pes, dotació econòmica i prestigi a un torneig que corona els millors tennistes lleidatans de l’any i que revitalitza el Campionat Provincial.

Pilsner Urquell i Ortopèdia Rubio

Així doncs, dues empreses com Pilsner Urquell i Ortopèdia Rubio s’uneixen a la llista de col·laboradors de la Representació Territorial que segueix contant amb el suport preferent del seu principal espònsor (ICG) i del patrocini de Wala.
En els quatre casos es tracta d’una gestió personal de l’Ignasi García, que des de que va arribar al càrrec ha aconseguit dotar d’autonomia econòmica a la Federació a Lleida, un aspecte clau per poder seguir tirant endavant la gran diversitats de projectes i l’alt nivell d’activitats que es duent a terme des de la Federació a Lleida. Un repte no gens fàcil i més en un moment de crisi com aquest en el que les institucions han tancat l’aixeta. Aquest any i pel que fa al Màsters, tindrà 5.000 euros en concepte de premis.
Per això, el II Màsters Provincial Wala – Gran Premi Pilsner tindrà premi (xecs amb diners per gastar a Wala) per a totes les categories, ja que, a diferència del primer any, ara en tindran també absoluts i veterans tant en categoria masculina com en femenina.
D’altra banda, una nova categoria entra per primera vegada al Màsters de la mà de Ortopèdia Rubio. Serà el grup de tennistes en cadira de rodes que també tindran el seu espai després del treball de recerca de recursos per part del Representant Territorial que, un cop més, respon a la demanda d’un dels sectors que configura la família del tennis lleidatà.

Share