Notícies

Petició organització campionats de catalunya

El proper dia 19 de desembre, a les 14:00h, finalitza el plaç per sol·licitar l’organització dels Campionats de Catalunya 2017. Tots els clubs interessats, hauran de fer arribar a la FCT la petició oficial, amb el formulari que varem remetre fa unes setmanes.

Recordar que  les proves es disputaran en format setmanal (de dilluns a diumenge, menys l’Aleví i Infantil que seran caps de setmana) i el número mínim de pistes disponibles de dilluns a dijous haurà de ser de 6 durant tot el dia. Heu de tenir també en compte que a les proves juvenils que es disputin a l’estiu no es poden programar partits entre les 13.30 i les 16 hores.

A l’hora de valorar les diferents peticions es tindran en compte experiència en organització de competicions així com el compliment dels requisits establerts en proves organitzades amb anterioritat.

Els Campionats de Catalunya Benjamí, Cadet i Júnior tindran lloc a les instal·lacions de la FCT sobre la mateixa superfície on es disputi el Campionat d’Espanya corresponent.

CALENDARI

Calendari Provisional FCT 2017

Share