Pérez (UB) i Torres (UDG), Campions de Catalunya Universitaris

Les instal·lacions de la Federació Catalana de Tennis al Centre Vall d’Hebron de Tennis van acollir el passat dia 5 d’abril les finals del Campionat de Catalunya de Tennis Universitari FCT-ECU 2014. Una competició organitzada conjuntament amb la Universitat  Internacional de Catalunya i l’Esport Català Universitari.

En la categoria masculina, es va proclamar campió Roger Pérez (UB). Pérez es va imposar en una disputada final al seu company universitari Jeremias Lima per un marcador de 6-2,2-6 i 6-0. Pérez va demostrar un joc molt sòlid des de el fons de la pista que li va permetre adjudicar-se el títol.

Pel que fa a la categoria femenina,  Paula Torres (UDG) va derrotar a la cap de sèrie número 1 del torneig Mar Llobet (UB). Torres es va imposar per 6-2 i 7-5 en un partit on la jugadora gironina es va mostrar més encertada en els punts decisius.

En la modalitat de dobles, els jugadors de la UB Roger Pérez i Carlos Pellejero van ser els millors.

El torneig va reunir a un total de 44 jugadors i jugadores provinents de 10 universitats catalanes. El Campionat ha estat puntuable per a la classificació estatal de la RFET.