Perez i Roemer, campions de la cinquena prova del Circuit Absolut de la FCT

Roger Perez, del CE Laietà i l’equatoriana Lisalou Charlot Roemer, es van proclamar campions de la cinquena prova del Circuit Absolut de la FCT que es va disputar a l’Accentennis L’Hospitalet.

Perez, segon cap de sèrie, va derrotar a la final al tennista del RC de Polo, Oscar Sabatè, tercer favorit, per 6/2 i 7/6. A les semifinals, el campió havia derrotat al cinquè preclassificat, el jugador del CT Barcino, Dani Armengol, per 6/3 i 6/0 mentre que Sabatè s’havia imposat al primer favorit de la competició, el jugador del CT Tarragona, Pablo Gor, per 3/6, 6/2 i 6/3.

Pel que fa al quadre femení, el títol va ser per a l’equatoriana Lisalou Charlot Roemer que, malgrat no figurar a la llista de caps de sèrie, es va imposar a la final a la màxima favorita, la tennista del CE Sánchez-Casal, Nuria Ormeño, per 6/3 i 6/4.

Per arribar a la final, Roemer va derrotar en semifinals a Dalila Said per 6/2 i 6/4 mentre que Ormeño es va desfer en la penúltima ronda de la jugadora del CT Barcino, Ingrid Navarro, per 6/1 i 6/4.

Cal destacar que Roemer ja va guanyar l’anterior prova disputada a l’Accentennis Cornellà, sumant d’aquesta forma el seu segon títol consecutiu.

Lisalou Charlot Roemer, campiona i Nuria Ormeño, finalista.

Roger Pérez, campió i Oscar Sabaté, finalista.