Notícies

Pauta de suplementació per un partit de Tennis.

Per millorar el rendiment esportiu a més d’una bona genètica i entrenar correctament, és fonamental portar una bona alimentació. Qui no ha perdut un partit per no estar al 100% d’energia, o patir algun rampa, o simplement notar algun mareig per culpa d’una baixada de sucre o deshidratació ….?

Perquè això no passi MAXIFUEL ha creat gràfics i consells que segur que t’ajudaran a rendir al màxim. Quan el nivell d’exigència és elevat és fonamental ajudar-te amb bons productes de suplementació esportiva que potenciïn el teu rendiment. Isotònics, gels, aminoàcids ramificats, recuperadors, etc., seran els teus aliats per guanyar partits. Trieu productes de qualitat amb segells “anti dopatge” i aprèn de forma fàcil, la manera idònia de prendre’ls.

Recorda que els tres pilars nutricionals fonamentals per al rendiment en el món del tennis són:

1 – Hidratació, amb begudes esportive per evitar reducció de l’esforç i les temudes rampes musculars.

2 – Energia durant el partit, especialment si són partits llargs per seguir al 200%, el teu cos necessitarà un plus de “gasolina”, aporta energia de ràpida absorció en forma de fruita, barretes energètiques o gels.

3 – Recuperació dels dipòsits energètics i del desgast muscular, just en acabar l’entrenament i / o partit recarrega teu cos amb hidrats de carboni i proteïna, la combinació perfecta que el teu cos agrairà, per seguir tota la temporada al màxim nivell.

Pauta de suplementació per un partit de Tennis

Recomanacions pel partit 

Abans

1 – 1-1:30h abans del partit assegurar una bona prehidratació: beure mínim 1 bidó de 750ml d’aigua amb 1 potet i 1/4 de VIPER ACTIVE, beguda isotònica que ens hidratarà i ens aportarà la justa dosi d’hidrats de carboni, sals minerals i aminoàcids ramificats per assegurar estar en òptimes condicions.

2 – Mitja hora abans de començar el partit, s’aconsella deixar de beure i prendre cafeïna, pel seu gran efecte ergogènic (s’activarà el sistema nerviós central i disminuirà la sensació de fatiga), VIPER BOOST BAR, barreta energètica amb cafeïna, t’aportarà hidrats de carboni i una dosi de 139mg de cafeïna, idònia per a una ràpida assimilació.

Durant
3 – Un cop començat el partit, aprofitar els descansos de cada set i els canvis de pista per beure VIPER ACTIVE. Cada hora caldria ingerir beguda isotònica, (un mínim 600-750ml d’aigua amb 1 potet i ½ de VIPER ACTIVE); i a l’estiu concentració hipotònica (uns 750ml d’aigua amb 1 potet i 1/4 de VIPER ACTIVE).

4 – Si el partit és llarg o es juguen els 3 sets, els dipòsits d’energia (glucogen muscular) s’esgotaran ràpidament i necessitarem aportar més energia de forma còmoda i eficaç. Per aquest motiu, a l’acabar el segon set, una bona opció, és un VIPER ACTIVE GEL, (si ho prefereixes amb cafeïna VIPER BOOST GEL), et proporcionarà HC de ràpida absorció y energia a l’instant per acabar el partit al màxim.

Després
5 – I al acabar no oblidis que la recuperació és fonamental, al vestidor, prepara’t un batut de RECOVERMAX (3 cullerades en 400-500ml d’aigua), el producte idoni (amb formulació 3/1), d’hidrats de carboni i proteïna de sèrum de llet hidrolitzada i aÏllada Biomax ®, amb font natural d’aminoàcids ramificats, i glutamina, que et permetrà reposar els dipòsits de glucogen i evitar el desgast muscular a l’instant.

ATENCIÓ! Si no vols caure eliminat és vital prendre begudes isotòniques de qualitat, així evitaràs la baixada de rendiment, les rampes musculars, hipoglucèmies, hiponatremias i la deshidratació. I si vols preparar bé els propers partits, un mes abans, en els teus entrenaments, pren com a recuperador CRETAMAX EXTREME (1 potet en 200ml d’aigua), la millor formulació de monohidrat de creatina, que et proporcionarà força i potència explosiva tan important en aquest esport.

Pautes de suplementació de diferents disciplines esportives (clic)

Maximitza el teu rendiment

Share