Notícies

Paula Badosa Campiona d' Espanya Júnior

La jove jugadora catalana Paula Badosa, es va proclamar aquest passat diumenge 30 de juny, campiona d’Espanya Junior al vèncer en la final a la jugadora Silvia Fuentes de Castella i Lleó per 62 61. Durant tota la setmana la jugadora gironina ha exhibit un tennis d’alt nivell, perdent tan sols uns set amb la també jugadora catalana Marina Guinart. La resta de partits els ha resolt en 2 sets.

Cal destacar la importància d’aquest èxit de la Paula, doncs encara és categoria Cadet, i ha estat la vencedora essent 2 anys més jove que la majoria de participants, demostrant així el gran potencial com a tennista que té.

Pel que fa al quadre masculí, destacar el paper d’Eduard Güell, que essent cadet de primer any, ha accedit a les semifinals després de disputar un gran torneig. Cal fer èmfasi en la fortalesa mental que té aquest jugador, doncs ha sabut superar la majoria de moments difícils dels partits favorablement als seus interessos.

Menció també per les proves doble masculí i doble femení on els representants catalans varen fer els següents resultats destacats:

Robert Herrera va ser finalista fent parella amb l’andalús Pedro Domínguezperdent en una igualada final 10/4 al super tie-break del tercer set, mentre que Paula Badosa i Ariadna Martí no varen poder passar de les semifinals.

Felicitats a tots els participants catalans per el gran nivell exhibit.

ÀREA ESPORTIVA FCT

Share