Patricia Fargas i Nuria Ormeño, campiones d’Absoluts de la FCT

La tennista del RCT Barcelona-1899, Patricia Fargas, que s’entrena al CE Sànchez-Casal, va guanyar la prova femenina del torneig del Circuit Absolut de la FCT disputat al CT Júnior en superar a la final, que en principi es va haver d’ajornar per la pluja, a la tennista del CT Andrés Gimeno, Ekaterina Tugarinova, vuitena cap de sèrie,  per 6/2 i 7/6(8). Per arribar a la final, Fargas s’havia desfet en semifinals de la jugadora del CE Sánchez-Casal, Núria Ormeño, sisena favorita, en derrotar-la per 6/4 i 6/3 mentre que Tugarinova havia vençut a la tennista del CT de La Salut, Judit Domingo per 6/1 i 6/2.

Pel que fa al torneig disputat la passada setmana a les instal·lacions de l’Accentennis Vall d’Hebrón, el triomf en categoria femenina va ser per la jugadora del CE Sánchez-Casal, Núria Ormeño, que es va imposar a la final a la representant del CT Sabadell, Josephine Boualem, per 3/6, 6/1 i 6/1. A les semifinals, Ormeño havia derrotat a la seva companya de club, Andrea Retolaza per 6/2 i 6/0 i Boualem s’havia imposat a la també jugadora del CE Sánchez-Casal, l’anglesa Lolade Ogungbesan per 6/3 i 6/4.

Finalment, la prova masculina d’aquesta competició la va guanyar el tennista búlgar del CE Sànchez-Casal, Mark Mozer, que va derrotar a la final al jugador del CT Mataró, Eric García, novè cap de sèrie, per 6/4 i 6/0.

A les semifinals, Mozer havia superat a Marc Isern, del CT Banyoles, per 6/3, 1/6 i 10-5 mentre que Garcia havia eliminat al representant del CT Barcino, Nicolas Soriano (7), per 6/3 i 6/2.

Fargas 8dreta), campiona al CT Junior i Ormeño, campiona a Vall d'Hebrón.