Notícies

Pablo Irigaray i Júlia Payola, campions de la prova del Circuit Absolut de la FCT a la Vall d’Hebron

Irigaray s’emporta el títol després de superar en una ajustada final a Nilo Duarte (6/7(5),7/5, 6/1), mentre que Payola aixeca el trofeu guanyant a Cristina Mayorova en el duel decisiu (6/2, 6/0).

Pablo Irigaray i Júlia Payola es van proclamar, el passat diumenge a les instal·lacions del CMT Vall d’Hebron, en els campions d’una nova prova del Circut Absolut de la FCT disputat a les instal·lacions del club d’Horta.

En el torneig masculí, Irigaray (CT Lleida i que partia com a favorit del torneig), va fer bons els pronòstics i s’enduia el títol després de superar a l’altre principal candidat a endur-se el trofeu, Nilo Duarte (CT Barcino), en una intensa i emocionant final que va necessitar dels tres sets per resoldre’s (6/7(5), 7/5, 6/1).

En la competició femenina, Payola (RCT Barcelona-1899) aixecava contra tot pronòstic el trofeu de campiona, després d’imposar-se a en la final a l’altre gran revelació del torneig, Cristina Mayorova (RCT Barcelona-1899), en dos curts sets (6/2, 6/0).

Eduard Bosch
Premsa FCT

e-llicencia

Pablo Irigaray i Júlia Payola, campions de la prova del Circuit Absolut de la FCT a la Vall d’Hebron  Pablo Irigaray i Júlia Payola, campions de la prova del Circuit Absolut de la FCT a la Vall d’Hebron

Share