Notícies

Pablo Carreño guanya l’Alessandria Challenger

El jove tennista asturià del RCT Barcelona-1899, Pablo Carreño,  ha conquerit el primer torneig ATP Challenger de la seva carrera en imposar-se a la prova italiana d’Alessandria, una competició dotada amb 30000€ i disputada en pistes de terra batuda.

Carreño, que no figurava a la llista de favorits, va entrar al quadre principal amb la consideració d’Special Exempt per haver disputat les semifinals de l’ATP Challenger jugat a Cremona i va aprofitar perfectament la oportunitat per arribar a la final on va arrodonir la seva actuació en derrotar al valencià Roberto Bautista, que tampoc era cap de sèrie, per 3/6, 6/3 i 7/5.

El camí per l’asturià va començar en derrotar en primera ronda al rus Kravchuk per 67! I 6/2. En segona ronda va superar un seriós compromís en derrotar al tercer cap de sèrie, l’italià Paolo Lorenzi, per 7/6(9) i 6/4.

Ja a quarts de final, el nostre representant es va desfer de l’argenti Juan Pablo Brzezicki per 6/4 i 6/3. Finalment, Carreño va derrotar en semifinals al danès Frederik Nielsen per 6/2 i 6/3.

Per la seva part, Bautista va donar la sorpresa derrotant al primer favorit, l’argentí Diego Junqueira per 7/6(6) i 6/2 a quarts de final mentre que a les semifinals es desfeia amb problemes de l’italià Facundo Bagnis per 4/6, 7/5 i 6/3.  Amb aquesta victòria, Carreño va aconseguir un premi de 4.300€ i 80 valuosos punts ATP.

Pablo Carreño, campió de l'Alessandria Challenger 2011.

Share