Notícies

Oscar Traviesa i Nadja Bay guanyen la Fase Territorial Catalunya Babolat Cup 2015

Traviesa s’emporta el títol després de superar a Jorge Plans en la final en dos sets (6/2, 6/4), mentre que Bay guanya després que la seva rival, Maria Pagès, s’hagi de retirar. Els quatre jugadors es classifiquen per la Fase Territorial Catalana.

Oscar Traviesa i Nadja Bay es van proclamar, el passat dissabte 16 de maig, campions de la Fase Territorial Catalunya Babolat Cup 2015. La competició disputada a les instal·lacions del CT Mataró va reunir a jugadors de tot el territori per aconseguir 4 places per la Fase Territorial Catalana.

En la categoria masculina, Traviesa (CT Mataró i cap de sèrie número 3), es va endur el títol després de vèncer en la final a Jorge Plans (RC de Polo i cap de sèrie número 2) en dos sets (6/2, 6/4). Els dos jugadors arribaven a la cita després de necessitar els tres parcials per superar als seus rivals en les semifinals. Classificats ambdós tenistes per la següent fase, Traviesa es mostraria més encertat en el duel decisiu i s’acabaria emportant la victòria.

En la competició femenina, Bay (CE Sánchez-Casal i cap de sèrie número 2), aconseguiria endur-se el trofeu després que la seva rival, Maria Pagès (Cercle Sabadellès 1856 i cap de sèrie número 3), s’hagués de retirar per lesió quan el partit es trobava empatat a un set (1/6, 6/3). La retirada de Pagès va ser un inesperat contratemps en un partit d’allò més intens i que apuntava a un últim parcial d’allò més emocionant. Tot i no poder acabar la final, ambdues jugadores tindrien assegurat el premi més important del torneig, el bitllet per la propera fase.

Eduard Bosch
Premsa FCT

Share