Notícies

Oscar Hernández s'acomiada del tennis profesional al "Tennis Museum"

El tennista català,Oscar Hérnandez, va posar fi de forma oficial a la seva carrera de tennista professional en un emotiu acte celebrat al “Tennis Museum” de la Federació Catalana de Tennis, rodejat de la seva família i els seus amics.

En aquesta jornada tant especial per l’estimat “Guindi” van ser presents molts dels millors tennistes catalans com ara Tommy Robredo, Albert Montañes, Marcel Granollers, Mar López, Oscar Serrano, Beto Martín, Pere Riba. També van ser presents molts dels seus entrenadors, el Dr. Angel Ruiz Cotorro i representants de molts clubs da Catalunya que van voler acompanyar Hérnandez en un dia tant especial.

Oscar Hérnandez va rebre obsequis per part del president del seu club de sempre, el CT Barcino, Juan Antonio Peña i de la FCT que li van ser lliurats pel seu President, Francesc Orriols i pel Director Tècnic, Albert Costa, altre dels grans tennistes catalans que van ser presents.

Oscar va tenir paraules d’agraïment per a totes les persones que li han donat suport al llarg de la seva carrera i en especial, per a la seva família.

Als seus 33 anys, Hérnandez deixa el tennis en actiu però continuarà lligat al seu esport integrant-se de forma immediata a la “RV Tennis Academy Barcelona” que dirigeixen Marcos Roy i Ignasi Verdonces.

Oscar Hérnandez, comiat entre amics.

Share