Notícies

Oriol Roca, quart-finalista a Roland Garros Júnior

El tennista del RCT Barcelona-1899, Oriol Roca, que pertany al grup de competició de la FCT, va aconseguir superar la fase prèvia del torneig Junior de Roland Garros i va progressar al quadre principal fins arribar als quarts de final.

Roca va superar la prèvia en derrotar a l’indi Raman i al rus Karlosvskiy.

Ja al quadre final, va vèncer en primera ronda l’alemany Julian Lenz per 6/1 i 7/6 i en segona, l’australià Whittington(8) per 6/1 i 6/0, abans de cedir als quarts de final davant el catorzè favorit, l’austríac Dominique Thiem, posterior finalista, per 6/3 i 6/2, sent d’aquesta forma el millor tennista espanyol al torneig junior.

D’altra banda, formant parella amb l’asturià Axel Álvarez, Roca va arribar també a quarts de final del torneig de dobles on van caure davant la dupla formada pel serbi Jankovic i el búlgar Kuzmanov per 6/3 i 6/2. Cal destacar que el triomf final en aquesta competició va ser per a la parella formada  pel granadí Roberto Carballés i pel jugador del CT Valencia, Andrés Artuñedo que es van imposar a la final als nord-americans Krueger i Vinsant per 5/7, 7/6(5) i 10-5.

Alex Bragado, Oriol Roca i Rafa Nadal.

Share