Notícies

Oriol Roca es veu superat pel rus Lobkov en la seva primera final professional a Getafe

Oriol Roca, RCT Barcelona 1899 ha assolit la seva primera final professional al torneig internacional ITF Futures “Vila de Getafe” (10.000 $), que ha conclòs aquest cap de setmana al Poliesportiu Sector III Alhondiga de la localitat madrilenya, on Alexander Lobkov imposava la seva condició de primer favorit vencent per 6-3 i 7-6 (2). És el tercer triomf d’aquest any per al jugador rus, els dos anteriors aconseguits també a Espanya a Vic i les Franqueses, a més de ser finalista a Santa Margarida de Montbui.

Oriol Roca només havia aconseguit una semifinal al circuit, l’any passat en el torneig de Valldoreix a Barcelona. Aquesta temporada havia arribat als quarts de final al Futures de Vigo, a més de disputar la fase prèvia del torneig ATP de Barcelona gràcies a una invitació.

A Getafe, s’erigia en la gran revelació amb victòries sobre el cap de sèrie número 2 Andrés Artuñedo en primera ronda (7-6 6-2), o el veterà Miguel Ángel López Jaén en els quarts de final (6-4 4 – juny 6 -1). En les semifinals, vencia a un altre jugador inesperat en aquestes contrades, el madrileny Sergio Magre, per 2-6, 6-3 i 6-1.

En dobles, la victòria va anar a mans de la parella formada pel propi Oriol Roca i López Jaén davant Iván Arenas i Enrique López Pérez per un ajustat 7-6 (6), 2-6 i (10-8).

Share