Notícies

Open de Tennis Platja Solidari Pro-Càritas (TennisTDB)

Diumenge 17 d’abril, el TennisTDB va organitzar el 3r Open de Tennis Platja Solidari Pro-Càritas a la platja de Baix a Mar (Torredembarra), una prova que va significar un impuls més per aquest esport tant en quantitat per la gran participació i expectació pel mateix, com en qualitat pel nivell de joc que s’hi va expressar i contemplar.

Gran contribució solidària!
En primer lloc cal destacar la finalitat solidària d’aquesta prova, de la qual el TennisTDB va entregar 100€ a Càritas Torredembarra, a més de 200 unitats d’aliments aportats per tots els jugadors/es.

El Director de Càritas Torredembarra, Pere Bosque, va mostrar el seu agraïment fent entrega al President del TennisTDB, Delio Castillo, i al Director, Joel Ramírez, d’un distintiu que acredita al TennisTDB com a “Entitat amb Cor”

Prova puntuable i bona participació!
La prova era puntuable dins el Circuit de Català de Tennis Platja de la Federació Catalana de Tennis (FCT). L’esdeveniment va acollir 90 participants entre federats i amateurs a la platja de Baix a Mar, que van ocupar un total de 11 pistes durant, gairebé, 10 hores que va durar el Torneig, que reunia a algunes de les millors “raquetes” de renom a Catalunya.

Vam rebre participants d’arreu de Catalunya i alguns de ben lluny. Sense oblidar-nos d’una àmplia representació de participants torrencs, que no volien deixar escapar la possibilitat de poder gaudir de competir a la sorra de les seves platges. Entre els guanyadors i finalistes, important mencionar que en alguns casos són jugadors/res del TennisTDB o torrencs o amb arrels torrenques.

Varen fer entrega dels premis, Anna Magrinyà i Joel Navas (Regidors de l’Ajuntament de Torredembarra), Josep Manel Muntada (Monti), principal precursor del Tennis Platja i Oriol Bladé, en representació del TennisTDB.

Agraïments
Volem agrair la col·laboració a les Regidories d’Esport i de Serveis de l’Ajuntament de Torredembarra, al suport de la Federació Catalana de Tennis i la col·laboració amb “Tarragona 2017”. Així com també a tot l’Staff organitzatiu: Martí Gallardo, Manel Canyellas i Joel Ramírez. Sense oblidar-nos de la gran feina desplegada pels jutges àrbitres del torneig, Tània González i Martí Gallardo.

Agrair també als Restaurants que han ofert descomptes i preus especials per els jugadors/es de cada torneig de Tennis Platja que es disputa a Torredembarra.

Finalment agrair a tots/es els/les participants haver assistit un any més a la cita de Torredembarra, especialment als que es van desplaçar

Copia de _OBR0206

Share