Notícies

Olsson i Griffioen guanyen el III Open Memorial Santi Silvas

Un cop més, el CT Olot va ser escenari del Memorial Santi Silvas, un prestigiós torneig internacional de tennis en cadira de rodes que organitza la Fundació Tommy Robredo.

En categoria masculina, el triomf va ser, per tercera vegada consecutiva, per el màxim favorit de la competició, el suec Stephan Olsson, cinquè jugador del món, que es va imposar a la final a l’italià Fabian Mazzei (4) per 6/1 i 6/2. En segona ronda, Olsson va superar per 6/0 i 6/2 al madrileny Daniel Caberaschi, que va ser l’únic tennista espanyol que va superar la primera ronda ja que, en aquesta ocasió, el nostre número1, Quico Tur, no va poder guanyar el seu primer partit i va caure davant del suc Dan Wallin per 7/5 i 6/2.

En el quadre “2”, el gallec Alvaro Illobre, segon favorit, va derrotar a la final a Roberto Chamizo per 6/4, 1-0 i abandonament.

Pel que fa a la competició femenina, la holandesa Jiske Griffioen, segona jugadora del món i màxima favorita de la competició, es va proclamar campiona en derrotar en una duríssima final a l’alemanya Sabine Ellerbrock, tercera cap de sèrie, per 7/6(1) i 7/6(7).

Pel que fa als dobles masculins, la victòria va ser per a la parella formada pel suec Stephan Olsson i l’holandès Tom Egberink que van derrotar per 6/3 i 6/0 als suecs Rodhborn i Wallin.

Finalment, el títol de dobles femenins va ser per a la parella formada per la holandesa Griffioen i la belga Annick Sevenans, que es van imposar per 6/1 i 6/2 a l’alemanya Ellerbrock i la britànica Jordann Whiley per 6/1  i 6/2.

Tommy Robredo amb els campions, Stephan Olsson i Jiske Griffioen.

Share