Notícies

Novetats Supertennis 2014

El procés d’inscripció, que s’obrirà en breu, es farà mitjançant l’aplicació on-line de gestió de la competició de la FCT. Les jornades començaran oficialment el mes de gener fins el mes de juny.La Federació Catalana de Tennis ja té enllestit el programa de Tennis de Base Supertennis 2014, Lliga HEAD per equips de clubs, que la passada temporada va comptar amb la participació de més 86 equips i 800 jugadors a tota Catalunya. La competició Supertennis  té com a principal objectiu desenvolupar i potenciar el tennis base, factor clau per la promoció i dinamització del Tennis Català.

Les principals novetats del Supertennis 2014 són:

1.Període d’inscripció: de novembre a desembre de 2013 i que es farà mitjançant l’aplicació on-line de la FCT de gestió de la competició.

2.Calendari de competició: les jornades començaran el cap de setmana del 11 i 12 de gener, i finalitzarà el 7 i 8 de juny.

3.El preu d’inscripció per jugador/a inclourà la llicència federativa corresponent i l’assegurança de responsabilitat civil i sanitària.

En breu publicarem la informació per tal de fer efectiva la inscripció on-line dels diferents equips que participaran al Supertennis 2014.

Novetats Supertennis 2014

Share