Notícies

Novetat: Inscripció on line Campionat de Catalunya per equips, Lliga Comarcal. Tancament Inscripcions 24 d’octubre 12h.

 

Ens dirigim a vosaltres amb tota la informació del Campionat Comarcal 2013/2014.

Pel que fa al Calendari de Competició està previst iniciar els partits el cap de setmana del 9 i 10 de novembre. (més endavant rebreu el calendari)

El tancament d’inscripció serà el dia 24 d’octubre de 2013 a les 12 hores i no podrem acceptar cap inscripció amb posterioritat. Per tal de facilitar-nos la gestió de les inscripcions i com a novetat a partir d’aquest any haurà dues maneres de fer-ho, mitjançant l’aplicació de competició i pel sistema tradicional.

LA NOVETAT MÉS IMPORTANT D’ENGUANY:

Les inscripcions les podeu fer a partir del dimecres 9 d’octubre, a través de la nostra “web” (www.fctennis.cat/competicio), i el preu serà de 80 € per equip inscrit. (en document a banda us fem arribar un tutorial de com entrar equips).

Si feu servir el sistema tradicional, a través del correu electrònic circuit@fctennis.cat utilitzant el model de full d’inscripció tradicional. Pels equips enviats per aquest mitjà enviem la conformitat de rebuda, per tant heu de revisar si la rebeu. El preu és de 100 € per equip inscrit.

Igual que ens anys anteriors durant el mes de gener obrirem un nou termini per poder incorporar jugadors a tots els equips.

El Reglament del Campionat el podeu trobar adjunt. Hi ha una important modificació, en les restriccions de classificació:només s’aplicaran a les categories Aleví i Infantil

Els jugadors juvenils només podran jugar a la seva categoria i la superior mentre que per poder formar part d’un equip absolut caldrà, com a mínim, ser cadet.

Com en anteriors edicions, està previst que les finals de totes les categories es disputin durant un cap de setmana de la primavera (juny) a les instal·lacions del Centre Internacional de Tennis de Cornellà.

Atentament,

Gestió de la Competició

 

Tutorial

Reglament


 

Share