Notícies

Novembre 22 – Màster de Catalunya de tennis platja a Barcelona

Barcelona acollirà el Màster de Catalunya de la mà de la Federació Catalana de Tennis i We Beach. La cita reuneix les 8 millors parelles del Tennis platja català i tindrà lloc a la Platja de Sant Sebastià de la Barceloneta el proper 22 de novembre a partir de les 9h del matí. A més del màster, també s’organitzarà una prova Amateur amb dues categories amb places limitades.

Segueix totes les actualitzacions a través del nostre esdeveniment a Facebook

MÀSTER DE CATALUNYA

Els 16 jugadors i jugadores millors classificats del rànquing català, tant de la categoria masculina, femenina i mixta, són els que tenen dret a participar en el Màster.

Indicacions a tenir en compte: Les parelles es formaran combinant-se entre ells mateixos i hauran de confirmar la seva assistència abans del dilluns 16 de novembre a les 15h a beachtennis@webeachsports.com

A partir de dilluns passades les 15h i fins dimecres 15h queden les places obertes i aquestes s’acceptaran per ordre d’inscripció. Aquells jugadors amb millor rànquing que no hagin fet la inscripció en el termini establert perdran la preferència. Participar en el Màster de Catalunya té un cost de 3 € per jugador per a la seva homologació en el rànquing espanyol.

Més informació (clica)

Novembre 22 - Màster de Catalunya de tennis platja a Barcelona

Share