Notícies

Nova Jornada RDS amb jugadors francesos

Aquest passat cap de setmana, es va dura a terme una jornada RDS especial, doncs en aquesta ocasió, i aprofitant que hi havia un grup de 25 francesos al CIT Cornellà, es van organitzar partits amb jugadors catalans d’arreu del territori.

Es varen convocar fins a 40 jugadors catalans en edats compreses entre els 10 i els 15 anys per jugar partits el dissabte i el diumenge, però a causa del mal temps, únicament es va poder disputar la jornada de diumenge.

Va ser una gran experiència per a tots els participants, doncs varen poder jugar amb jugadors i jugadores francesos/es amb qui no tenen possibilitat d’entrenar, i va servir també per veure com està el nivell a França, on històricament han treballat molt bé la base.

La jornada es va organitzar en dos torns de partits, primer eren els nois els que començaven a jugar, organitzats els enfrontaments per edats i nivells. Mentre que en el segon torn, i seguint els mateixos paràmetres, varen ser les noies les que varen entrar a pista.

En els propers mesos es produiran noves jornades RDS d’esdeveniments especials, i com sempre es comptarà amb la presència i col·laboració dels jugadors i jugadores dels clubs catalans.

Share