Notícies

Nova jornada RDS al CIT Cornellà

El passat dimecres 6 de març va ser el torn de participar en la concentració RDS dels jugadors/es nascuts l’any 2001. L’Àrea Tècnica de la FCT va convocar els vuit nois i vuit noies catalans més destacats d’aquesta generació per a participar en una interessant i agradable tarda d’entrenament al CIT de Cornellà.

Després d’un bon escalfament, la concentració va tenir dos blocs. En el primer es va filmar amb càmera súper lenta la biomecànica de tots els cops de cada jugador i es van realitzar exercicis de preparació física específica per al tennis. L’altre bloc es va centrar en un treball d’estacions per objectius fent incís en els següents aspectes: 1) selecció de direccions dels cops de fons 2) presa de decisions i joc variat d’atac 3) revés tallat i volea 4) punts amb condicions.

Els vídeos dels jugadors han estat gravats en alta definició i, un cop editats, els podreu trobar pròximament al canal VIMEO RDS. Trobareu tots els vídeos més actuals o antics  introduint el nom del jugador/a en el cercador de la mateixa pàgina (Clica).

L’Àrea Tècnica de la FCT considera claus aquestes trobades per poder fer un seguiment dels millors jugadors dels clubs i Centres de Referència catalans.

CIMG7269

CIMG7265

CIMG7362

CIMG7441

CIMG7350

CIMG7435

CIMG7366

CIMG7459

CIMG7468

Share