Notícies

Nova Jornada Activa Tennis al CIT Cornellà

Aquest diumenge dia 14 de febrer, aprofitant la celebració de la prèvia del Campionat de Catalunya Júnior i de la repesca  del Campionat Aleví, es va dur a terme una nova jornada del programa ACTIVA TENNIS al CIT Cornellà.

En aquesta ocasió, els tècnics de la FCT,  varem organitzar per a nens/es en edats compreses entre els 9 i 10 anys, una activitat lúdica-esportiva en la que varen assistir més de 50 participants de clubs de tot Catalunya.

L’activitat no va lluir tot el que haguéssim volgut degut a la intensa pluja de la nit anterior a Cornellà que va deixar les pistes de terra batuda impracticables, i que juntament amb el gran nombre de partits de campionat al CIT, només vam poder fer servir dues pistes cobertes per realitzar l’activitat. Tot i això els nens i nenes s’ho van passar molt bé.

Els tècnics vam organitzar la sessió de la següent manera: En una pista van realitzar uns exercicis de punts i rodes, i a l’altre van fer un circuit de coordinació i agilitat barrejat amb cops a mitja pista i xarxa. Mentrestant, l’altra meitat del grup realitzava a l’exterior un seguit de jocs de persecució per estimular la psicomotricitat, fer cohesió de grup i passar una bona estona tots plegats.

Després d’una hora i mitja d’exercici i de molta alegria a la cara dels joves tennistes, es va procedir a donar uns diplomes personalitzats per a cadascun dels participants per la seva gran entrega i el nivell demostrat.

Des de l’Àrea Esportiva de la  FCT volem agrair a Clubs, pares, mares, entrenadors i jugadors la seva bona predisposició a fer aquesta activitat tot esperant veure-us a tots ben aviat en un altre edició d’Activa Tennis on esperem que les condicions climàtiques ens acompanyin.

IMG_0526

IMG_0537

IMG_0554

IMG_0556

IMG_0534

IMG_0566

IMG_0568

IMG_0580IMG_0585IMG_0589

Share