Notícies

NOVA EXPEDICIÓ FCT AL TORNEIG RAFA NADAL TOUR DE VALÈNCIA 2016

Com és habitual, la FCT dona la possibilitat a jugadors dels diferents clubs catalans a viatjar amb els tècnics de la Federació, als tornejos que formen part del pla de competició de la FCT.

Un dels tornejos més importants a nivell juvenil on fem seguiment, és el “Rafa Nadal Tour 2016”.

En aquesta ocasió, el viatge ens porta a València, on 24 jugadors/es de diversos clubs de tot el territori català, disputaran la quarta prova de la temporada.

La demanda dels diferents clubs a poder anar amb la nostra expedició, ha fet que omplíssim fins a 3 furgonetes, amb l’objectiu d’adquirir noves experiències, i si és possible, aconseguir un bon grapat de punts que facilitin als joves tennistes a classificar-se per el màster que es disputarà a Mallorca a finals de setembre.

L’expedició porta jugadors/es de més de 16 clubs catalans, i en aquesta ocasió els acompanyen el tècnics Fran Medina, Gerard Caballero i Marc Rodriguez. Ells són els tècnics que tenim en les províncies de Tarragona, Girona i Lleida respectivament.

Molts d’aquests jugadors formen part dels diferents Centres de Referència que te la FCT distribuïts per el territori, i aquesta és una bona manera de poder fer un seguiment de tots aquests jugadors/es, i seguir treballant en coordinació amb els clubs en l’evolució de les joves promeses del tennis català.

Molts d’ells estan ben classificats en el rànquing del torneig, i esperem que aquesta prova serveixi per consolidar la seva posició entre els 8 millors de cada categoria, i facilitar als que no estan tan ben posicionats, a guanyar posicions.

MOLTA SORT A TOTS!!

 

DIRECCIÓ ESPORTIVA FCT

 

Share