Notícies

Nova concentració RDS al CIT Cornellà

El passat dimarts 8 de març es va realitzar a les instal·lacions del Centre de tecnificació de la FCT a Cornellà, la primera de les concentracions RDS del 2016, corresponent als jugadors més destacats nascuts l’any 2000.

Després d’un bon escalfament, la sessió va consistir en un entrenament en tres àrees: una dedicada al joc de xarxa, una altre centrada en el joc de fons i la presa de decisions i una darrera on es va filmar els cops dels jugadors per oferir als entrenadors un vídeo on analitzar la biomecànica dels seus jugadors. En acabar el treball per àrees d’objectius van fer joc lliure puntuat.

Els jugadors convocats van ser els següents: Nil Giráldez (RCT Barcelona) Antonio Muñiz (RCT Barcelona), Alberto Tinagli (RCT Barcelona), Adrià Fochs (CT Reus Monterols), Guillem Arnó (CTR) i Lluc Serrat (CTR); Pau Danés i Marc Monclús no van poder assistir per una malaltia d’última hora. Tècnics del RCTB i de CTR van col·laborar en la jornada i van compartir punts de vista amb l’equip tècnic de la FCT.

Els vídeos dels jugadors estan gravats en alta definició i, un cop editats, els podreu trobar pròximament al canal VIMEO RDS. Trobareu tots els vídeos més actuals o antics  introduint el nom del jugador/a en el cercador de la mateixa pàgina (Clica).

El calendari de les properes concentracions RDS de la resta de l’any 2016 el podreu trobar a: (Clica)

Àrea Tècnica FCT
CIMG7197
Share