Notícies

Nova Academia de Tennis a Puigcerdà Pyrenees Perfomance Tennis

Pyrennes Performance Tennis Team és una nova acadèmia de tennis siuada a La Cerdanya, lloc que s’esta convertint en un punt estratègic per a jugadores de tennis d’alta competició.

Des de fa uns mesos els entrenadors Jordi Piñeira i Alberto Barona están coordinant un equip amb jugadores vingudes d’arreu del món.

Els entrenaments es duen a terme a les pistes del Club Poliesportiu Puigcerdà  on disposen d’unes instal.lacions i un entorn immillorables. Al mateix temps entrenar a Puigcerdà a 1202m d’alçada fa que l’entrenament  sigui molt productiu.
La finalitat  d’aquest equip és reunir una serie de jugadores d’alt nivel que entrenen i competeixen juntes a nivell internacional i fer que els costos de la competició siguin més econòmics. Estem parlant de jugadores que actualment  juguen al circuït ITF i el circuït WTA.  Aquest grup d’entrenament disposa de la col.laboració en els seus entrenaments de la jugadora profesional  Laura Pous (185WTA).
Les jugadores més detacades que entrenen en l’equip son Aurora Mesropyan (Armenia), Lynn Janssens (Bèlgica), Laura Barona (España)… i de cares al mes de març s’espera l’arribada de Iza Nikolenko (Polonia) i  Michelle Kovalenko (Alemania) guanyadora al 2015 dels European Maccabi Games. A més, al mes de maig l’equip incorporarà una de les jugadores WTA amb més projecció.
PYRENEES PERFORMANCE TENNIS TEAM ACADEMY
Share