Notícies

Nous jugadors en els equips de la II Lliga Catalana

A partir del proper dia 22  i fins el dia 26 de febrer, a les 14,00 hores, s’obrirà el termini per afegir nous jugadors en els equips de la II Lliga Catalana 2015/2016 Absoluts i Sèniors (codi 070543) i Juvenils (codi 070542).

Molt important, els jugadors a afegir es tindran que comunicar per correu electrònic a qualsevol d’una d’aquestes adreces: jordi.cusco@fctennis o imma.martin@fctennis.cat agrairem que NO envieu les peticions per duplicat.

Tots els jugadors que s’afegeixin podran participar en el Campionat a partir del moment en què estiguin a les llistes oficials, que com sempre trobareu a la nostra pàgina web, www.fctennis.cat.

Per a afegir un jugador cal que tingui la llicència en vigor pel club que desitgi inscriure’l.

Recordar-vos que, en aquesta competició, la classificació s’actualitza automàticament cada vegada que la RFET  en publica una de nova, per tant recordeu revisar els vostres equips a partir de la publicació de una nova classificació ja que l’ordre dels jugadors passa a ser nou. Tot i això, per el proper cap de setmana (dies 20 i 21 de febrer) seguirà vigent el rànquing i ordre que ja teniu en els equips, passant a actualitzar-se les relacions a partir del proper dilluns dia 22.

Share