Notícies

Nou repte de la Selecció Lleidatana de tennis a Andalusia

La Selecció Lleidatana de Tennis torna a l’acció amb un nou i important repte. Aquest cap de setmana visita Sevilla per jugar davant la selecció d’Andalusia. Sort a tots i a gaudir de l’experiència.

Després de debutar a Navarra al 2011; visitar Tarragona i jugar la Copa Pirineus com a amfitriona al 2012, i enfrontar-se a València i viatjar a França a la Transpirineus al 2013, aquest cap de setmana jugarà davant una Selecció de la Federació Andaluza de Tenis (FAT).

La competició se celebra a partir de demà (12, 13 i 14 de setembre) a les instal·lacions que la FAT té a Sevilla en el format habitual de Copa Davis, amb dos individuals i un doble en les tres categories representades: aleví, infantil i cadet tant masculins com femenins.

Selecció Lleida

Els alevins seleccionats han estat Raúl Galiano (CT Urgell),  Marc Mateo (CN Lleida), Gemma Lladonosa (CT Urgell), Paula Arcarons (Sícoris Club).

Els infantils que es desplaçaran a Sevilla seran Llorenç Lladonosa (CT Urgell), Ricard Rubio (CN Lleida), Mireia Pérez (Sícoris Club) i Beatriz Dolader (CN Lleida), mentre que els cadets seran Pep Canyadell (CT Urgell), Nestor Giribet (CT Barcino), Ares Llobera (CT Urgell) i Maria Teixidó (CT Lleida)

Durant la reunió de la selecció, celebrada a les pistes de la Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Tennis a la Caparrella, es va fer un petit acte protocol·lari d’entrega dels equipatges i foto oficial amb la presència del president de la Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Tennis, Ignasi García i el Director Tècnic Provincial, Miqui Moreno, encarregat de fer la convocatòria i màxim responsable esportiu de la Selecció.

Ignasi García va felicitar els joves tennistes per la seva convocatòria i va destacar el “nivell competitiu dels tennistes de casa nostra, una mostra del bon treball que s’està fent als clubs”. També va subratllar el repte esportiu que suposa enfrontar-se a una selecció del nivell i potencial de l’andalusa i va donar les gràcies a les institucions, els patrocinadors i pares de jugadors per fer possible el projecte de Selecció de la FCT a Lleida. “Per nosaltres la Selecció Lleidatana és una de les ànimes del nostre projecte”, assegurava.

Per la seva banda, Miqui Moreno, que comptarà amb l’ajuda del segon tècnic de la FCT Lleida, Jaume Miró; va dirigir-se als nois dient-los que estaven a la selecció per mèrits propis i els va recalcar la importància de “viure i gaudir de l’experiència com un equip i donar una bona imatge com a esportistes”.

Share