Notícies

Nou i gran repte per a la Selecció Lleidatana de tennis

S’enfrontarà a la totpoderosa Selecció de la Comunitat Valenciana els propers 21, 22 i 23 de juny.
La Selecció Lleidatana de Tennis torna a l’acció amb un nou i important repte. Després de debutar a Navarra el 2011, visitar Tarragona i jugar la Copa Pirineus com a amfitriona el 2012, aquest cap de setmana viurà la seva gran cita de 2013 amb un Torneig-Intercanvi amb la Selecció de la Comunitat de València, una de les més poderoses de l’Estat espanyol i que multiplica per deu el número de clubs lleidatans (Lleida en té 16 i València 155).
La competició es farà els dies 21, 22 i 23 de juny i tindrà com a escenari el CT Sueca (sud de València) amb els millors nois i noies de les categories aleví i infantil, que representaran a clubs com el CT Lleida, CT Urgell, Sícoris Club, CN Lleida, CT Balaguer, Mas Duran de Cervera i CT Barcino.

Els tennistes seleccionats per a la selecció masculina són els alevins Gerard Villanueva (CN Lleida), Marc Anelo (Mas Duran Cervera) i Esteve Torrent (Sícoris); i els infantils Néstor Giribet (CT Barcino), Pep Canyadell (CT Urgell) i Álvaro Barranco (CT Lleida).

Pel que fa a la selecció femenina, les seves integrants són les alevines Ares i Aran Teixidó (CT Lleida) i Maria Bonet (CT Balaguer) i les infantils, Ares Llobera (CT Urgell), Maria Teixidó (CT Lleida) i Sandra Azorín (Sícoris).

Durant l’últim entrenament oficial de la selecció celebrat a les pistes de la Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Tennis a la Caparrella, es va fer un petit acte protocolari d’entrega dels equipatges en el qual hi van ser convidats el Cap de Relacions Interdepartamentals de la Diputació de Lleida, Antoni Fo; el regidor de la Paeria, Txema Alonso, i el nou Representant Territorial d’Esports de la Generalitat de Catalunya, Josep Ramon Solsona. Tots ells van acompanyar el president de la Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Tennis, Ignasi García i el Director Tècnic Provincial, Miqui Moreno, encarregat de fer la convocatòria i màxim responsable esportiu de la Selecció.

Moreno va dirigir-se als nois dient-los que estaven a la selecció per mèrits propis i els va recalcar la importància de “viure i gaudir de l’experiència com un equip i donar una bona imatge com a esportistes”.

Ignasi García va agafar el relleu, va felicitar els nois i nois per la seva convocatòria i va destacar el “nivell competitiu dels tennistes de casa nostra, una mostra del bon treball que s’està fent als clubs”. També va apuntar el repte esportiu que suposa enfrontar-se a una selecció del nivell i potencial de la valenciana i va donar les gràcies a les institucions , els patrocinadors i pares de jugadors per fer possible el projecte de Selecció de la FCT a Lleida.

Antoni Fo, en nom dels tres representants de les institucions, va desitjar sort als tennistes i els va dir que se sentissin orgullosos de poder representar l’esport lleidatà.

Nou i gran repte per a la  Selecció Lleidatana de tennis

clicar per ampliar

HISTÒRIA DE LA SELECCIÓ i RAÓ DE SER

La Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Tennis va posar en marxa el Projecte Selecció de Lleida el 2011, amb l’objectiu de competir amb altres federacions de l’Estat espanyol de manera regular, a més a més de fer-ho a la Copa Pirineus. Aquesta selecció va néixer amb el repte de consolidar-se al llarg dels anys, nodrint-se de les diferents categories en funció del rival i de les competicions en les quals prengui part.

Competir fora de Lleida i amb rivals no habituals, viure experiències diferents, tant en l’àmbit personal com en l’esportiu, i millorar com a tennista defensant, a més a més, la pròpia selecció, són alguns del al·licients que tenen els tennistes que hi participen, que són seleccionats per criteris tècnics basats en el nivell, la progressió, l’esforç i el treball que realitzen.

Share