Notícies

Nou dies de promoció del millor tennis

Durant nou dies, l’Anoia ha estat la seu d’una competició tennística puntuable per l’ATP. El Torneig Internacional Arcadi Manchón s’ha tancat amb un èxit de públic i repercussió superior a l’any passat. Dos tennistes entre els 300 millors del món, Steven Díez i Pepe Checa-Calvo han disputat la final, que es va resoldre a favor del primer, principal cap de sèrie, per 6-1 i 6-2.

Els guanyadors del torneig de dobles han estat Mark Vervoot i el català Oriol Roca. La final de dobles es va jugar després d’una exhibició de luxe: dues jugadores del top100 de la WTA, Silvia Soler i Garbiñe Muguruza van disputar un tie-break davant del públic congregat al CT Montbui. Una autèntica delícia pels aficionats al bon tennis de l’Anoia.

L’esportivitat i la solidaritat han estat també protagonistes d’aquestes jornades. En primer lloc, amb les visites de 1.800 escolars per les pistes. Nois i noies que han vist de primera mà l’atractiu del tennis al cor de l’Anoia. També hi ha hagut activitats consagrades a la promoció personal, com els clínics per discapacitats o els partits en cadira de rodes. Bona acollida va tenir, també, a la darrera jornada, el Mini Tennis. Aquest mateix dia es va fer un acapte solidari d’aliments, en col·laboració amb Càritas, per al Banc de Queviures.

Han estat nou dies apassionants d’esport, però també de compartir i aprendre. L’equip Top Tennis ha treballat de valent al costat de l’impulsor del torneig, Arcadi Manchón i dels amfitrions del CT Montbui, per fer d’aquest esdeveniment un referent modèlic a l’Anoia i Catalunya. L’organització agraeix també als patrocinadors, els jugadors que han participat, la Federació Catalana de Tennis , l’ajuntament de Santa Margarida de Montbui i a tots aquells que han col·laborat d’alguna manera, el seu suport i confiança, i vol començar a treballar per fer possible una nova edició el 2014.

Share