Notícies

Nosaltres t'estimem, Andreu

Amb moltes dificultats per causa de l’emoció, Andreu Gimeno va poder dirigir-se a les quatre mil persones que es van donar cita al Palau Blaugrana i mostrar el seu agraïment per les moltes mostres d’admiració i estima rebudes en el decurs del inoblidable homenatge que el tennis català va retre al seu ambaixador.

L’eslògan, “Tots amb l’Andreu” es va fer realitat en la matinal del dissabte i Gimeno es va veure rodejat per estrelles com Rafa Nadal, David Ferrer, Feliciano López, Marcel Granollers, Tommy Robredo i Albert Montañés.

Amb joves veterans, com Alex Corretja, Emilio i Javier Sánchez Vicario, Sergi Casal, Jordi Arrese, Sergi Bruguera, Albert Portas, Francis Roig, Óscar Hernández, …

I companys de quinta com Manolo Santana, Lis Arilla i Manel Orantes que van poder reviure a peu de pista les imatges dels darrers instants de la victòria de Gimeno a Roland Garros l’any 72, gentilment cedides per TVE.

Tampoc van faltar, en aquest cas a la llotja presidencial, representants de totes les institucions civils i esportives i de les empreses que van participar de forma activa en l’homenatge

Cronològicament,  la festa va començar amb la presencia de 100 nens i nenes, en representació de 20 clubs, que van poder gaudir del fet de creuar boles amb autèntiques figures com son els esmentats joves veterans.

Una gran demostració de la vitalitat i del futur del nostre esport.

Posteriorment, val saltar a la pista les actuals estrelles que van disputar una competició amb sistema de roun-robin que va acabar determinant una final  entre l’actual número 2 del món, Rafa Nadal i el sisè jugador de l’ATP, David Ferrer. La victòria final i l’honorífic títol de Campió de l’Homentage Andreu Gimeno, va ser per Rafa Nadal que es va imposar a David Ferrer en un super-tiebreak espectacular.

Al final, amb tothom a la pista, el President de la Federació Catalana, Francesc Orriols, va glosar la figura de l’Andreu i va ser el propi protagonista qui va tancar la festa satisfet i emocionat.

La Federació Catalana de Tennis vol agrair personalment a totes i cadascuna de les persones que, de qualsevol forma, van ajudar a convertir en un gran èxit una jornada en la que tothom va posar el seu cor i la seva anima.

Fi de festa de l'Homenatge Andreu Gimeno.

Share