Notícies

Nishikori visita les instal·lacions de la FCT

Després de revalidar el títol de campió al Trofeu Conde de Godó, el tenista japonès tanca la seva estància a Barcelona en un acte promocional al Centre Municipal Tennis Vall d’Hebron.

Kei Nishikori ha visitat aquest matí el Centre Municipal Vall d’Hebron de la Federació Catalana de Tennis. El tennista japonès, que ahir va revalidar el títol de campió en el 63è Trofeu Conde de Godó després de superar en la final a Pablo Andújar per un doble 6/4, ha tancat la seva estància a Barcelona amb un acte promocional a les instal·lacions de la Federació.

Satisfet i content per l’èxit aconseguit, Nishikori ha aprofitat l’acte per conèixer de més a prop el recinte que va acollir el tennis durant els Jocs Olímpics de Barcelona 92’, així com al president de la Federació Catalana, Joan Navarro, i la resta del seu equip al capdavant de l’organisme federatiu.

Després de viure una gran setmana a Barcelona, el proper objectiu del tenista japonès serà el de lluitar per guanyar el Màsters 1.000 de Madrid que començarà el dia 1 de maig i on l’any passat Nishikori va haver d’abandonar quan disputava la final del torneig enfront Rafa Nadal per lesió.

Nishikori visita les instal·lacions de la FCT

Share