Notícies

Nilo Duarte i Guiomar Maristany s’emporten la victòria en el Campionat de Catalunya Cadet

Nilo Duarte i Guiomar Maristany es van convertir el passat 3 d’abril en els nous vencedors del Campionat de Catalunya Cadet celebrat a les instal·lacions del Centre Internacional de Tennis Cornellà.

En la categoria masculina, Duarte (CT Barcino i cap de sèrie número 6), va sorprendre en la final al seu company i màxim favorit al títol, Lucas Franco (CT Barcino) per un doble 6/4. Mentre que Franco arribava a la cita després de derrotar en les semifinals a Pep Canyadell (CT Lleida), Duarte arribava al duel ple de confiança després de remuntar al segon màxim favorit del torneig, el també company del CT Barcino, Nikolas Sanchez-Izq (2/6, 6/2, 6/2). Les bones sensacions obtingudes per Duarte en les semifinals s’acabarien confirmant amb el triomf final.

En la categoria femenina, Maristany (RCT Barcelona 1899), que partia com a màxima favorita al títol, va complir els pronòstics i es va endur la victòria després de superar en una intensa final a la seva companya del RCT Barcelona, Cristina Mayorova (6/0, 1/6, 6/3). Mayorova arribava a la cita de forma totalment inesperada després de deixar pel camí a varies de les principals candidates a guanyar el campionat. Tot i firmar un gran torneig, Mayorova no va poder superar a una Maristany que setmanes abans s’havia proclamat campiona de Catalunya Júnior i que, amb aquest nou títol, rubrica un inici de 2015 extraordinari.

Pel que fa a les competicions de dobles, en la categoria masculina la parella formada per Iker Tomas (CT Barcelona-Teia) i Nilo Duarte, guanyador de la competició individual, s’emportava el títol després de derrotar en la final a Pol Botifoll (CT Manresa) i Oriol Luis (CT de la Salut) en el súper tie-break (6/2, 3/6, (10-5)). En la categoria femenina, el triomf seria per la parella formada per Claudia Bartolome (CT Tarragona) i Ares Llobera (CT Urgell) que van confirmar el seu paper de favorites després de derrotar en la final a Catalina Medici (CN Sant Cugat) i a Irene Moreno (Independents FCT) en dos sets (6/1, 6/4). En els dobles mixtes, la victòria seria per la parella del CT Reus Monterols formada per Núria Salvat i Sergi Roviralta, que s’imposaria en la final a la dupla del CT de la Salut formada per Silvia Guitart i Arnau Brosa per un doble 6/2.

Eduard Bosch
Premsa FCT

Share